Leverans Och Betalning

 Alla våra produket är i äkta kvalitets skinn/läder och besiktigade av sadelmakare, förutom Louis Vuitton som är i Canvas med läderdetaljer. Våra prokukter finns i dom färgerna ni kan se på bilderna, men saknar ni någon färg så meddela oss detta. Kom gärna med egna förslag om det är så att du saknar någon produkt. Använd gärna vårat kontaktformulär som finns längst ned på samtliga huvudsidor. Vid beställning uppge önskad vara/varor samt bild nummer, färg, ev storlek och gärna ett alternativ till den färg du valt, ifall den önskade färgen är slut. Vi besvarar alla mejl inom 24 timmar. Samtliga bilder går att klicka på, för att få en större bild. Bilder med blå undertext är en klickbar länk med ytterligare bilder på produkten samt info.

Nytt för i år beträffande fraktkostnader. Fraktkostnaden är 99 kr på samtliga produkter förutom Nyckelringar och Plånböcker, som har en fraktkostnad på 49 kr. Leveranstiden är normalt 8-14 dagar. Alla våra paket skickas som rek på posten med tracking number.

 Vi skickar varorna när vi erhållit din betalning, betalning sker till konto i Handelsbanken eller ICA banken. När vi får din order skickar vi en bekräftelse via mail med betalningsinformation.

 Vi på KläderOsmycken vill självklart att du ska bli nöjd med din vara. Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle det  trots detta inträffa att du får  en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, använd gärna kontaktformuläret på vår hemsida. Skadad eller felaktigt levererad produkt ersätts med ny produkt.

(Lämna tom)

Det händer ibland att vi får tillbaka mail som inte kan levereras (det kan bero på flera saker: att din mailbox är full, att mailadressen är felaktig eller att din e-postleverantör har spamfilter som gör att våra mail inte levereras etc).

Kontrollera även i din spam-mapp, så att inte svaret från oss felaktigt hamnat där. Detta händer tyvärr ibland, speciellt hos t ex Hotmail och andra gratismailtjänster, där spam-mappen brukar tömmas inom några dagar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)